Wie is Gerrit Pasman:

Ik ben Gerrit Pasman, ik geef ruim 46 jaar les in (top) sport zowel op nationaal als internationaal niveau. De afgelopen 20 jaar werkte ik tevens als personal coach en teambuilder voor grote bedrijven zoals Rabobank en ABN AMRO, Siemens en FBTO.
Je vindt mij uiteraard vaak op een golfterrein. Als lesgever ben ik verbonden aan de Golfbaan “Prise d’Eau” in Tilburg. Een speciaal project dat ik in 2015 daar uitgevoerd heb, is “Pilot G-golf“, golf voor mensen met een verstandelijke beperking. Vijf dappere deelnemers gingen de uitdaging aan en lieten zien dat golf een sport is voor iedereen! Inmiddels is deze groep uitgebreid naar dertien deelnemers en hebben zij met succes deelgenomen aan verschillende wedstrijden en toernooien. In 2018 hebben al onze G-Golf spelers en speelster een medaille gewonnen op de Special Olympics die in Doetinchem zijn gehouden. In 2020 gaan al onze G-Golfers en G-Golfster weer mee doen aan de Special Olympics die in en rondom Den Haag zullen worden gehouden.
Heb je vragen of wil je persoonlijk kennismaken, bel me dan gerust. Mijn nummer is +316 200 905 57

Burn-out, Burn-out klachten en stress:

Zie www.degolfcoach.nl
Voor werkgevers en werknemers: om de mensen zo snel mogelijk weer deel te laten nemen aan het arbeidsproces.

Golfen met ASS, ADD of ADHD

Zie www.golftraject-stepsahead.nl en www.degolfcoach.nl

PURE grips

Traditionele gelijmde grips vervang ik door PURE grips, deze zijn van puur rubber en zijn sinds kort vanuit Amerika te verkrijgen.

In het blad Golfers Magazine no5, 2015 staat een equipment test waarin de voor- en nadelen beschreven worden.

Klik op de foto en lees hieronder wat Golfers Magazine schrijft.

Prijzen: vanaf € 11,- per grip.

  Golfers magazine